PORTOFINO HAASTRECHT

PORTOFINO HAASTRECHT Al 10 jaar uw pizzeria & grillroom!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2093 beoordelingen
26 sep 2020 om 20:11 Ik had al opmerking gegeven de halelft van de Margarita pizza met mozzarella kaas maar helaas dat was niet zo.
26 sep 2020 om 10:40 Geen klachten
22 sep 2020 om 20:58 Supersnelle bezorging en een heerlijke pizza calzone. Ik miste alleen de knoflooksaus die er de vorige keer wel bij zat.
19 sep 2020 om 20:34 Altijd goede en snelle service bij portofoon. Zelfs nog wat extra er bij gekregen. Zeer tevreden en goed eten.
17 sep 2020 om 11:23 Supersnelle bezorging in Gouda op zondagavond. 17.35 uur besteld en na een half uur al bezorgd. Pizza calzone was heerlijk en best groot. Zeker voor herhaling vatbaar!
16 sep 2020 om 10:03 10 voor 6besteld kwart over 7pas bezorgd os niet de eerst x eten is verder goed
8 sep 2020 om 22:38 Ik miste de knoflooksaus die ik erbij had moeten krijgen. Ik had besteld Turkse pizza's een shoarma en kip döner. Ik krijg twee shoarma, daarom miste ik mijn kip döner.
4 sep 2020 om 20:14 Zoals altijd goed en warm eten
31 aug 2020 om 23:11 Whenever I want a takeaway, it’s Portofino 110%. I recommend you to do the same. Never disappoints
26 aug 2020 om 7:27 15 min delay
23 aug 2020 om 21:36 2 uur moeten wachten. Eerste keer geprobeerd, meteen de laatste helaas. Spare ribs besteld, vieze vet laag hierover en de friet helemaal zacht en zoutloos. Hebben alles helaas zo weg gegooid zonder te eten... zonde van het geld en wachten.
22 aug 2020 om 19:20 Bestelling erg snel bezorgd! Pizza salami was echt heel zout! Alsof er een bus zout overheen gestrooid was. Afrader